Podivné útvary na snímcích z Marsu (19)

Co je „Bio Station Alpha“ ? Jsme opravdu na stopě cizí základny na Marsu?

David Martines prý objevil vesmírnou stanice mimozemšťanů na Marsu, a video tohoto objevu, přímo sejmuté z počítače, je k vidění na Youtube.

David Martines v komentáři k videu spekuluje, že by to mohla být cizí základna, která je buď v současné době obydlena, nebo už je opuštěna. Martines odhaduje, že tato „Bio Station Alpha“ – jak on to nazývá – je přes 700 metrů dlouhá a 150 m široká, a vypadá, že má válcovitý tvar.

Videa na YouTube na toto téma už přesáhla 1 milión shlédnutí.

David Martines učinil tento objev díky programu Google Earth Mars. Souřadnice Bio Station Alpha jsou 71°49’19.73″N 29°33’06.53″W. David se domnívá, že takovou strukturu musela umístit na Marsu inteligentní forma života.

Expert na mimozemskou geologii z University v Arizoně, Alfred McEwen říká, že „tajemný objekt“ – je jen efekt způsobený kosmickým zářením.

„Bílá „konstrukce“ na snímku povrchu Marsu – je výsledek selhání družicové kamery,“ vysvětlil odborník.

„Vypadá to jako lineární artefakt, ale je to způsobeno vlivem kosmického záření.

Kosmické paprsky mohou mít vliv na zařízení, které je mimo magnetosféru Země, a podobné „artefakty“ a snímky pořízené ve vesmíru jsou běžná věc. V tomto případě digitální komprese používaná při zpracování obrazů v aplikaci Google Earth, vytvořila to, co se podobá umělému objektu.“